Blog

vrijdag 2 november 2018

Wat hád Alice thuis goed geoefend. Tijdens de Generale Repetitie voor Herdenken in Licht klonk de Zee als nooit tevoren. Ruisend over het zand, heen en weer, heen en weer. Julia vertelde de naam van het mooie instrument van Helga, maar ik ben deze alweer vergeten.In het volgende blog komt dat goed.
We zien het optreden vanavond met vertrouwen tegemoet. Wat fijn om de harp en altfluit er ook bij te hebben. En zelfs de laatste regel van de Engelse versie van De Zee klonk gisteravond uiteindelijk weer loepzuiver. Met dank aan het grote geduld van Helga!

Woensdag 3 april 2019

Morgenavond is er alweer een repetitie. Toch denk ik nog even terug aan vorige week. Een grote opkomst hadden we, dat was fijn. Blijkbaar zijn alle griepjes nu echt verleden tijd. De lente werkt echt.
Helga werkt de laatste weken met ons aan de ‘puntjes op de i’ van ons inmiddels behoorlijk gegroeide repertoire. En het stapellied Alla fierra d’ell Est stapelt zich al een klein beetje op. Nu nog een vlekkeloze Italiaanse uitspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s