De zee

Vrijdag 19 oktober 2018

De zee daadwerkelijk laten horen als intro bij het repeteren van het prachtige lied De Zee van Toon Hermans….dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn!  Koorlid Alice, altijd in voor het gebruiken van allerlei (slag)instrumenten, heeft de daad bij het woord gevoegd. De trommel met de zee erin is na de repetitie van gisteravond mee naar huis gegaan! Helga, hoe heet dit mooie instrument eigenlijk?

vrijdag 2 november 2018

Wat hád Alice thuis goed geoefend. Tijdens de Generale Repetitie voor Herdenken in Licht klonk de Zee als nooit tevoren. Ruisend over het zand, heen en weer, heen en weer. Julia vertelde de naam van het mooie instrument van Helga, maar ik ben deze alweer vergeten.In het volgende blog komt dat goed.
We zien het optreden vanavond met vertrouwen tegemoet. Wat fijn om de harp en altfluit er ook bij te hebben. En zelfs de laatste regel van de Engelse versie van De Zee klonk gisteravond uiteindelijk weer loepzuiver. Met dank aan het grote geduld van Helga!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s